CINEMA 4D

CINEMA 4D voor Mac

Krachtige en professionele 3D-software

Cinema 4D XL is een animatiestudio voor 3D-objecten. De software heeft geavanceerde verftechnieken aan boord, waarmee je rechtstreeks op een driedimensionaal model schildert.In Cinema 4D XL creëer, vervorm en decoreer je 3D-modellen. De applicatie... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitgebreid aanbod materialen
  • Mooie lichteffecten

TEGEN

  • Ingewikkeld voor beginners

Excellent
9

Cinema 4D XL is een animatiestudio voor 3D-objecten. De software heeft geavanceerde verftechnieken aan boord, waarmee je rechtstreeks op een driedimensionaal model schildert.

In Cinema 4D XL creëer, vervorm en decoreer je 3D-modellen. De applicatie heeft een groot aantal instrumenten in petto, van digitale haargroeimiddelen tot oogverblindende lichteffecten. Op het gebied van bekleding is Cinema 4D een ware alleskunner: je legt moeiteloos elk type digitaal materiaal over je modellen. Ook maak je in een handomdraai objecten doorzichtig, mistig of gloeiend.

Bij de installatie van Cinema 4D XL krijg je tevens het programma BodyPaint 3D. Hiermee schilder je in feite op een model. De positie van elk verfspatje blijft bewaard, ook materialen vormen zich als een huid om de objecten. Draai of verplaats je modellen naar hartelust, je creatieve toevoegingen draaien realistisch mee.

Je modellen zijn compatibel met Photoshop, 3D Studio Max, Maya en tal van andere animatieprogramma's. De software beschikt over OpenGL-ondersteuning, een snelle rekenmethode die door de meeste videokaarten wordt ondersteund.

Cinema 4D is een stuk uitgebreider dan gratis conculega Google Sketchup en biedt razendsnelle rendering, ofwel berekening/productie van modellen.

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

CINEMA 4D

Download

CINEMA 4D 17.032

Beoordelingen about CINEMA 4D

Promotie×